Als Krav Maga-expert en empowerment-trainer is mijn passie om anderen te helpen zichzelf te versterken en te beschermen. In mijn jarenlange ervaring heb ik gemerkt dat geweld een toenemend probleem is, niet alleen in straat- en criminaliteitssituaties, maar ook op de werkvloer. Bedrijven krijgen steeds vaker te maken met dreigingen en geweldsincidenten, en het is van cruciaal belang dat werknemers weten hoe ze zichzelf kunnen verdedigen en zich kunnen beschermen tegen gewapende aanvallen.

Daarom heb ik een training ontwikkeld die specifiek gericht is op het leren verdedigen tegen mes en pistool. In deze training leer ik deelnemers niet alleen de technische vaardigheden en strategie├źn die nodig zijn om zichzelf te verdedigen tegen aanvallen met deze wapens, maar ook de mindset van een warrior. Ik geloof dat een goede verdediging begint met de juiste instelling en de bereidheid om jezelf te beschermen.

Tijdens de training oefenen we verschillende scenario’s en situaties waarin deelnemers kunnen leren hoe ze moeten handelen in geval van een gewapende aanval. We besteden veel aandacht aan de juiste houding en mindset om te voorkomen dat deelnemers bevriezen of in paniek raken tijdens een gevaarlijke situatie.

Deze training is geschikt voor bedrijven die hun werknemers willen voorbereiden op mogelijke bedreigingen en geweldsincidenten. Het is een investering in de veiligheid en het welzijn van uw werknemers, en kan ook bijdragen aan een veiligere werkomgeving en een groter gevoel van gemoedsrust voor iedereen op de werkvloer.

Met mijn jarenlange ervaring en expertise in Krav Maga en empowerment, garandeer ik dat deelnemers deze training verlaten met de vaardigheden, kennis en mindset die nodig zijn om zichzelf te beschermen tegen gewapende aanvallen. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken om uw bedrijf veiliger en sterker te maken.

× Hoe kan ik je helpen?