Veelgestelde vragen

Kan ik je helpen met coaching of een cursus? Neem dan contact op.

Wat doet een Krav Maga Global - Expert trainer, coach ?

Als Krav Maga Global – Expert trainer en coach richt ik mij op het vergroten van de weerbaarheid van individuen en teams, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Mijn specialiteit ligt bij het bieden van op maat gemaakte trainingen en cursussen op het gebied van weerbaarheid en het omgaan met geweld, zowel in de werkomgeving als in het dagelijks leven.

Krav Maga is een effectieve verdedigingsmethode die zich richt op realistische situaties en zich snel aanpast aan veranderende omstandigheden. Als Krav Maga Global expert trainer en coach kan ik u de kennis en vaardigheden bijbrengen die nodig zijn om u veilig en zelfverzekerd te voelen in elke situatie. Of het nu gaat om het voorkomen van geweld, het omgaan met intimidatie op de werkvloer of het bieden van effectieve de-escalatie en conflicthanteringstechnieken, mijn trainingen zijn altijd gericht op het vergroten van uw zelfvertrouwen en het vermogen om op een effectieve manier te handelen.

Daarnaast bied ik ook teambuildingstrainingen en thematrainingen aan. Deze trainingen zijn gericht op het versterken van de onderlinge verbinding binnen teams en het ontwikkelen van de nodige vaardigheden om effectief samen te werken. Ook bied ik trainingen aan op het gebied van lichaamshouding en lichaamstaal, presentatie en leiderschap, en gesprekstechnieken.

Als u op zoek bent naar een expert op het gebied van Krav Maga Global training en coaching, neem dan gerust contact met mij op. Ik bied op maat gemaakte trainingen en cursussen aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen. Samen werken we aan het vergroten van uw zelfvertrouwen en het ontwikkelen van de nodige vaardigheden om uzelf en anderen veilig te houden in elke situatie.

Wat doet een Empowerment trainer, coach (bedrijven en individuen)

Als Empowerment trainer en coach richt ik mij op het stimuleren van individuen en bedrijven om het beste uit zichzelf te halen. Empowerment is het proces waarbij je meer zelfvertrouwen, zelfkennis en controle krijgt over je eigen leven en functioneren.

Als Empowerment coach heb ik mijzelf gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en organisaties bij het vergroten van hun zelfvertrouwen, leiderschapskwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling. Ik help mijn cliënten bij het identificeren van hun persoonlijke doelen en ambities, en ik ondersteun hen bij het ontwikkelen van de nodige vaardigheden en mindset om deze doelen te bereiken.

Ik werk zowel met individuen als met teams binnen bedrijven om een cultuur van empowerment en samenwerking te bevorderen. Door middel van interactieve workshops en trainingen help ik teams om hun communicatie en samenwerkingsvaardigheden te verbeteren en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun gezamenlijke doelen.

Als Empowerment trainer en coach geloof ik dat het belangrijk is om te investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. Door mensen en organisaties te empoweren, vergroot je niet alleen hun eigen potentieel, maar ook de impact die ze kunnen hebben op de wereld om hen heen.

Neem contact met mij op voor meer informatie over mijn Empowerment trainingen en coaching programma’s, en ontdek hoe ik jou of jouw team kan helpen groeien en bloeien.

Wat doet een Trainer lichaamshouding en lichaamstaal (non-verbale expert)

Als Trainer lichaamshouding en lichaamstaal ben ik gespecialiseerd in het overbrengen van de kracht van non-verbale communicatie. Mijn passie is om individuen en bedrijven te helpen de impact van hun lichaamstaal te begrijpen en te gebruiken om hun doelen te bereiken.

Als non-verbale expert heb ik veel ervaring in het trainen van mensen om bewust te zijn van hun eigen lichaamstaal en hoe ze deze kunnen aanpassen om hun boodschap krachtiger over te brengen. Of het nu gaat om het geven van een presentatie, het voeren van een zakelijk gesprek of het verbeteren van persoonlijke relaties, mijn trainingen richten zich op het ontwikkelen van effectieve non-verbale communicatievaardigheden.

Door middel van praktische oefeningen en persoonlijke feedback help ik mijn klanten om hun lichaamshouding, gezichtsuitdrukkingen, stemgebruik en gebaren te optimaliseren. Hierdoor vergroten ze niet alleen hun zelfvertrouwen en overtuigingskracht, maar ook hun vermogen om anderen beter te begrijpen en te beïnvloeden.

Als Trainer lichaamshouding en lichaamstaal bied ik op maat gemaakte trainingen aan, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelstellingen van mijn klanten. Of het nu gaat om individuele coaching of een groepstraining, ik werk nauw samen met mijn klanten om een programma te ontwikkelen dat aansluit bij hun wensen en behoeften.

Als u meer wilt weten over mijn trainingen op het gebied van lichaamshouding en lichaamstaal, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om u te helpen uw non-verbale communicatievaardigheden te verbeteren en uw doelen te bereiken.

Wat doet een Presentatie en leiderschap coach

Als presentatie en leiderschap coach help ik individuen en bedrijven om hun presentatievaardigheden te verbeteren en hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Of het nu gaat om spreken voor een groot publiek, het leiden van een team of het maken van belangrijke beslissingen, ik geloof dat effectieve communicatie en sterke leiderschapsvaardigheden essentieel zijn voor succes in elke professionele omgeving.

Mijn aanpak is zeer persoonlijk en op maat gemaakt voor elke klant. Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun individuele doelen en uitdagingen te begrijpen en ontwikkel een programma dat hen helpt deze te bereiken. Ik combineer praktische oefeningen met theoretische kennis en feedback om mijn klanten te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Als presentatie coach help ik mijn klanten om effectieve presentaties te geven die hun publiek boeien en overtuigen. Ik werk met hen aan het structureren van hun presentaties, het gebruik van visuele hulpmiddelen, het verbeteren van hun spreekvaardigheid en het beheren van hun zenuwen. Mijn doel is om hen te helpen hun boodschap op een duidelijke en krachtige manier over te brengen, zodat ze hun publiek kunnen inspireren en beïnvloeden.

Als leiderschap coach help ik mijn klanten om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en hun team effectief te leiden. Ik werk met hen aan het identificeren van hun leiderschapsstijl, het opbouwen van vertrouwen met hun team, het delegeren van verantwoordelijkheden en het nemen van effectieve beslissingen. Mijn doel is om hen te helpen een sterke en effectieve leider te worden die in staat is om hun team te motiveren en te inspireren om hun doelen te bereiken.

Of u nu een individuele professional bent die zijn presentatievaardigheden wil verbeteren of een bedrijf dat op zoek is naar leiderschapsontwikkeling voor uw team, ik kan u helpen. Met mijn jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak kan ik u de vaardigheden en het vertrouwen geven dat u nodig hebt om succesvol te zijn in elke professionele omgeving.

Gesprekstechnieken - de-escalatie, conflicthantering, daadkrachtig en effectief optreden

Als expert in gesprekstechnieken bied ik trainingen aan voor de-escalatie, conflicthantering en daadkrachtig en effectief optreden. Deze training is bedoeld voor iedereen die regelmatig in situaties komt waarin er sprake is van conflicten of agressie, bijvoorbeeld in de zorg, veiligheidssector of het onderwijs.

Tijdens de training leer je technieken om situaties te de-escaleren en te voorkomen dat deze uit de hand lopen. Daarnaast leer je hoe je op een effectieve en daadkrachtige manier kunt optreden wanneer dit nodig is. We gaan aan de slag met praktijksituaties en oefenen verschillende gesprekstechnieken, zodat je deze direct kunt toepassen in de praktijk.

Ook is er aandacht voor het herkennen van verbale en non-verbale signalen van agressie en hoe hierop te reageren. Zo kun je situaties sneller inschatten en hierop anticiperen. Het doel van deze training is om je meer zelfvertrouwen te geven en beter voorbereid te zijn op situaties waarin gesprekstechnieken van groot belang zijn.

Of je nu werkzaam bent in de zorg, veiligheidssector of het onderwijs, deze training zal je helpen om effectiever te communiceren en conflicten te hanteren op een manier die voor alle partijen acceptabel is. Neem contact met mij op voor meer informatie over deze training en de mogelijkheden voor je organisatie.

stel een vraag aan ryan

× Hoe kan ik je helpen?