Over mij

Laat mij je gids zijn in het vinden van de balans tussen spiritualiteit en succes. Versterk jezelf en leef krachtig en vrij met mijn Empowerment Coaching.

ryan sibelo

voor kracht en persoonlijke ontwikkeling

Mijn passie ligt bij kracht en persoonlijke ontwikkeling. Als trainer en coach help ik anderen om het beste uit zichzelf te halen. Samen werken we aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en leiderschap.

Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, je weerbaarder wilt maken in lastige situaties of je leiderschapskwaliteiten wilt verbeteren, ik sta voor je klaar. Mijn trainingen en coaching zijn gericht op het ontdekken en ontwikkelen van jouw kracht en potentieel. Samen zetten we stappen naar jouw persoonlijke groei en succes. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

“Bij mij staat de verbinding met mensen en energie centraal, waardoor ik goed aanvoel wat de beste benadering is voor iedere specifieke training, casus, workshop of coachingstraject. Ik werk graag met een gepaste dosis humor terwijl er serieuze resultaten geboekt worden. Belangrijk vind ik het creëren van een fijne en veilige leeromgeving waarin iedereen zich op hun gemak voelt.”

Lesgeven op uw bedrijf

steeds meer bedrijven krijgen te maken met geweld

ryan leert je verdedigen tegen mes en pistool

De mindset van een warrior

altijd sterk in je schoenen

verder komen dan succes met empowerment

 

NEEM CONTACT OP

× Hoe kan ik je helpen?