prijzen

Hier vindt u een overzicht van onze tarieven voor de verschillende trainingen en coachingstrajecten. Ik streef naar transparantie en duidelijkheid, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem gerust een kijkje en neem contact op als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.

cursusaanbod

Hier vindt u een overzicht van onze tarieven voor de verschillende trainingen en coachingstrajecten. Wij streven naar transparantie en duidelijkheid, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem gerust een kijkje en neem contact op als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.

ervaringen van klanten

"De training lichaamstaal van Ryan heeft me enorm geholpen om bewuster te worden van mijn eigen lichaamshouding en de signalen die ik uitzend naar anderen. Door zijn deskundige begeleiding en praktische tips heb ik meer zelfvertrouwen en uitstraling gekregen. Een aanrader voor iedereen die zijn lichaamstaal wil verbeteren!"

Yvonne , Eigenaar Bak ze bruin

Ryan is een geweldige Krav Maga-trainer! Hij heeft me veel geleerd over zelfverdediging en hoe ik mezelf kan beschermen in gevaarlijke situaties. Zijn lessen zijn intens, maar ook leuk en motiverend. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een top trainer in Krav Maga.

Chantal Rups, Influencer

"De training lichaamshouding bij Ryan was echt eye-opening! Ik dacht dat ik al een goede houding had, maar Ryan liet me zien hoe ik mijn lichaamstaal effectiever kon gebruiken. Ik merk nu dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal en beter overkom bij anderen. Ryan is een geweldige trainer en ik kan deze training aan iedereen aanbevelen die zijn of haar lichaamstaal wil verbeteren!"

Daan Jansen, Eigenaar @ Media Services Online

ryan sibelo

neem contact op

× Hoe kan ik je helpen?